Kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés eszközbeszerzés megvalósításával

PROJEKT ÖSSZEFOGLALÓ

Támogató neve: Pénzügyminisztérium
Kedvezményezett neve: A-Plast Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
Projekt címe: Kapacitásbővítés és technológiai fejlesztés eszközbeszerzés megvalósításával az A-Plast Kft-nél
Támogatási szerződés szerinti támogatási összeg: 35,58MFt.

AZ A-PLAST KFT. SIKERES PÁLYÁZATOT NYÚJTOTT BE A „MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK ESZKÖZBERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA MEGYE TERÜLETÉN” CÍMŰPÁLYÁZATI FELHÍVÁSRA, MELY KERETÉBEN 35,58 MILLIÓ FT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁSI ÖSSZEGBEN RÉSZESÜLT.

Társaságunk fő tevékenysége műanyag lemezek, csövek és rudak gyártása. A szerteágazó iparági területeken jellemzően kisszériás műanyag termékek gyártásával foglalkozunk. Jelenlegi partnereink felől elvárás, hogy minél sokrétűbb kapacitással rendelkezzünk, illetve mind a belföldi, mind a külföldi igények is ezt diktálják.
Székhelyünkön a gyártási feladatok mellett irodai és adminisztratív feladatokat is ellátunk, telephelyünkön kizárólag gyártással foglalkozunk. A projekt keretében beszerzésre kerülő gépek a termelési kapacitás bővítése mellett új gyártási technológiát is eredményeznek, optimálisabban folyhat a gyártási tevékenység, minőségileg nagyon magas szintű termékek készíthetők, megbízhatóbb gyártási metódust tesz lehetővé, így biztosítani tudjuk a növekvő igények gyorsabb kielégítését.

A projekt befejezésének időpontja: 2019. október 30.
Megvalósítás helye: 2142 Nagytarcsa, Szilas út 1.
Támogatási szerződés száma: PM_KKVESZKOZ_2017/126