Minőségi polikarbonát lemezeink tavaszi akciónkban akár 15% kedvezménnyel kaphatóak!

Vásárolj üregkamrás vagy tömör polikarbonát lemezt, hozzá tartozó kiegészítőket, trapéz- vagy hullámlemezt és kedvezményben részesülsz!
A kedvezmény minden nettó 150 000 Ft feletti rendelés esetén érvényes. A kedvezmény mértéke  a rendelésben szereplő termékektől függ:
A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra.
Az akció időtartama: 2024. március 4. — 2024. június 29.Az akció alatt leadott rendelésedre a legkésőbbi szállítási/átvételi időpont 2024. július […]

Harmadik Tetőfedő szakmai nap 2024

Február 16-án került megrendezésre a 3. Tetőfedő szakmai nap elnevezésű rendezvényünk. Az egész napos szakmai találkozóra immár a harmadik alkalommal hívtuk meg a kivitelező, tetőfedő partnereinket. Öröm volt látni a régi ismerős arcokat, de emellett köszönthettünk olyan új szakembereket, akiket idén előszőr láttunk vendégül.
A nagytarcsai központi épület volt a helyszíne az eseménynek, melyen szakmai kiállítóként […]

Construma 2024

Találkozzunk a Construmán!
Az A-Plast idén is szeretettel vár Téged a Construmán, 2024. április 10-14. között!
Látogass el a standukhoz, hogy részesülj az egyszeri, 10%*-os exkluzív kedvezményünkből! Az akció részletei itt elérhetőek.
Jól hangzik ugye? De ez nem minden! Kérdéseidet most közvetlen felteheted kollégáinknak, ezzel megtéve az első lépést a kültéri hűsöléshez a legforróbb nyári napokon is, hiszen a Solar Control […]

Mutasd meg a teraszodat és nyerj akár 500.000 Ft-ot! Őszi akció az A-Plastnál!

Vásárolj üregkamrás vagy tömör polikarbonát lemezt, hozzá tartozó kiegészítőket, trapéz- vagy hullámlemezt és kedvezményben részesülsz!
A kedvezmény minden nettó 150 000 Ft feletti rendelés esetén érvényes. A kedvezmény mértéke  a rendelésben szereplő termékektől függ:
A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra.
Küldj fotót az elkészült fedésről és nyerj akár bruttó 500.000 Ft-ot. 
Részletek a játékszabályzatban: Az A-Plast „Nyerd vissza polikarbonát […]

Nyitvatartás változás

NYITVATARTÁS VÁLTOZÁS!
Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy 2023. június 5-től az értékesítési irodáink nyitvatartása az alábbiak szerint változik:
Hétköznap: Hétfő — Péntek: 8:00 — 16:30
Nagytarcsán a központi értékesítési irodánkat és raktárunkat már szombatonként is felkeresheti a lenti nyitvatartási időben:
Szombat (Nagytarcsa): 8:00 — 12:00
A szombati nyitvatartás napokon az alábbi szolgáltatásokkal várjuk vásárlóinkat:

Ipar napjai 2023

Kedves Partnerünk!
Ezúton meghívjuk Önt 2023. május 16-19. között az IPAR NAPJAI kiállításra, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. A kiállításon cégünk is részt vesz.
A rendezvényre IDE KATTINTVA regisztrálhat!
A sikeres regisztrációt követően email-ben kap egy pdf dokumentumot, amely egyben a vonalkóddal ellátott belépőjegy. Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki és hozza magával a kiállításra, amellyel […]

Construma 2023

Találkozzunk a Construmán!
Az A-Plast idén is jelen lesz a Construmán, 2023. március 29. és április 2. között!
Megtalálsz minket az A pavilon 307B helyen!
Látogass el hozzánk és
* Tíz százalék kedvezményre jogosító kupon üregkamrás polikarbonát lemezek és kiegészítő termékek kiskereskedelmi árából.Beváltható: 2023. március 29-től június 30-ig, vagy a készlet erejéig, kizárólag háztartási mennyiségben!
** Vásárolj Construma kuponnal polikarbonát terméket […]

Tavaszi akció 2023 Meghosszabbítva!

Tavaszi akció az A-Plast-nál! Meghosszabbítva 08.31-ig!
Vásárolj üregkamrás, vagy tömör polikarbonát lemezt és a hozzá tartozó kiegészítőket, trapéz- vagy hullámlemezeket és kedvezményben részesülsz!
Az akció időtartama: 2023. március 6 — 2023. június 30. A kedvezmény mással nem vonható össze. Az árak nettó árak. A kedvezmény kiskereskedelmi árlista szerinti vásárlás esetén érvényes. Az akció alatt leadott rendelésed a szállítás/átvétel legkésőbbi […]

Az A-Plast Kft. a Déméter család tagja lett. Legyen hagyomány az adomány!

Az A-Plast Kft. a Déméter család tagja lett. Legyen hagyomány az adomány!
Az A-Plast Kft. több mint 20 éve jár élen a polikarbonát tetőrendszerek értékesítésében, valamint a műanyag megmunkálásban, de az üzleti sikerek mellett hosszú évek óta szívügye az adományozás is.
Évek óta támogatjuk a Gyermekgyógyítók elkötelezett munkáját, egy korábbi személyes látogatásunk során általuk volt alkalmunk megismerni […]

Őszi akció 2022.

Újra itt az őszi akció az A-Plastnál!
Engedd be a fényt! 
Legyen ez a mottód és vásárolj most kedvező áron minőségi üregkamrás vagy tömör polikarbonát tetőrendszert, ami védi teraszod a csapadéktól, de úgy, hogy közben fényt enged be a nappalidba!
Az őszi akció keretein belül, azaz 2022. szeptember 5-től december 16-ig kedvezményes áron juthatsz hozzá a legkedveltebb üregkamrás lemezekhez! 
Tedd […]