Rólunk

Rólunk

Üdvözöljük az A-Plast Kft. weboldalán!

Megbízható partner a műanyagmegmunkálásban

Vállalatunk folyamatosan törekszik a műanyag megmunkálás élmenyőzényébe tartozó géppark fenntartására és folyamatos megújítására, mellyel hosszú évek óta vállaljuk magyarországi és határon túli kis- és nagyvállalati megrendelőink igényeinek kielégítését, vevőink minőségi elvárásának megfelelően.
Célunk, hogy vevőink számára a legcélszerűbb megoldásokat időben szállítsuk, ezzel is növelve partnereink versenyképességét az ár, a funkcionalitás és a megbízhatóság területén.

Kik vagyunk?

Az A-Plast Kft. 2001 óta van jelen a piacon. 100%-ban magyar tulajdonú cég. Fő tevékenységünk polikarbonát, plexi és egyéb műanyag lemezek nagy- és kiskereskedelme, valamint megmunkálása. Évtizedes tapasztalatunkat arra fordítjuk, hogy a legkedvezőbb feltételeket és legkiválóbb termékeket nyújtsuk neked, törekedve arra, hogy tudásunk mindig naprakész legyen. Így minden nap a legelőnyösebb feltételek birtokában vagyunk, s ugyanezt a versenyelőnyt próbáljuk nyújtani neked is. A minőségi polikarbonát lemezek és egyéb műanyagok kereskedelme mellett a műanyag-feldolgozás területén is megbízható, stabil partnerek vagyunk.

Márkaminőség és beszállítói háttér

Ügyfeleinknek minden esetben a legjobb termékminőséget biztosítjuk. Így több állandó beszállítóval dolgozunk azért, hogy mindig és minden termékkategóriában a legjobb minőséget kapják vásárlóink. Más-más gyártótól érkezik raktárunkba a plexi (PMMA), a tömör és üregkamrás polikarbonát lemez (PC), külön beszállító biztosítja a PET és SAN lemezeket és más-más extruder sorokról gördülnek le ABS, polisztirol (HIPS, SIKO) és PVC lemezek.

Korszerű géppark

Ipari megrendelőink számára a XXI. század igényeit kielégítő korszerű gépparkkal és minőségbiztosítási rendszerrel garantáljuk a megbízható minőségű termékek és alkatrészek gyártását.

Tegyen próbára bennünket, várjuk a kérdéseit, megrendelését!
az A-Plast Kft. csapata

Telephelyeink, irodáink

Nagytarcsa

Címkék: Értékesítés, Gyártás, Raktár, Tervezés
Cím: 2142 Nagytarcsa, Naplás út 10.
Nyitvatartás: Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:30, Szombat: 8:00 – 12:00